Aventador

O PROIZVODU
Sa vodećom globalnom svetskom tehnologijom i novim sjajnim dizajnom, Aventador masažna fotelja predstavlja vodeću ideju luksuza i brigu o zdravlju ljudi. Aventador masažna fotelja poseduje 92 vazdušna jastuka, 26 ventila, 8 trajnih magneta i 3 vazdušne pumpe.
Neto težina: 142kg
Bruto težina: 170.5kg
Napon: 220-240V
Frekvencija: 50Hz
Snaga: 280W
Sigurnosna konstrukcija: Class I
aventador boje
GARANTNI ROK 5 GODINA
CENA: 3500 €
NAPOMENA: Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti preko računa po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
ROK ISPORUKE: do 90 dana uz obavezno avansno plaćanje od 30%

Savršena snaga stvara

izvrstan komfor

Novi dizajn, moderne crte i boje, stimulišu Vaš estetski osećaj, a elegantni izgled ove fotelje daće Vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi dozu elegancije. Kao rekreativni trener ili kao relaksirajuća masažna stolica jednom kada je probate osvojiće Vas i prepustiti relaksirajućem uživanju.
 • Infracrveno grejanje

  Infracrveno grejanje

  Funkcija zadnjeg grejanja od 40°C – 50 °C ukloniće hladnoću i bol u vašim leđima. Emisija infracrvenog talasa podudara se sa talasnom dužinom ljudskog tela, tako da energija može biti apsorbovana u ljudskoj ćeliji, što aktivira ćelije i poboljšava metabolizam.

 • Masaža ruku

  Masaža ruku

  Opremljena vazdušnim jastucima sa obe strane omogućava proticanje vazduha sa svih strana vršeći pritisak na mišiće ruku i dlanova. Ovaj način stimulacije akupuntkurnih tačaka će vas opustiti i osvežiti.

 • Uvrtanje donjeg dela leđa i struka

  Uvrtanje donjeg dela leđa i struka

  Punjenje i oslobađanje vazdušnih jastuka na leđima dovodi do okretanja struka levo i desno. Ovaj pokret namešta kičmu što otklanja ukočenost, vrlo efektivno.

 • Gibanje kukova

  Gibanje kukova

  8 načina okretanja jastučastog sedišta dovodi do talasanja ljudskog tela kao pri masaži kod profesionalnih masera što zadržava balans, efikasno oslobađa pritisak u karlici, ukočenost mišića zadnjice, kanala i akutačaka nogu i tako dovodi do pravilnog držanja.

 • Istezanje vrata

  Istezanje vrata

  Masaža vazdušnim jastucima sa obe strane ramena, efektivno izbegava starosne ligamente, opušta mišiće vrata, podstiče cirkulaciju krvi kroz vrat i mozak, obezbeđuje dovoljan protok kiseonika do moždanih ćelija što omogućava bolje razmišljanje.

 • Muzika

  Muzika

  Inovativna muzikoterapija odvešće vas u miran i opušten svet. Čuti i osećati u isto vreme pružiće vam sveže i nezaboravno iskustvo i efekat.

 • Istezanje struka

  Istezanje struka

  Ova funkcija je bazirana na chiro konceptu. Ona može proširiti prostor između pršljenova kako bi se izbegla pojava koštanih izraslina i pritisak hrskavice na nerve. Na ovaj način se mogu rešiti problemi ukočenosti mišića.

 • Istezanje nogu

  Istezanje nogu

  Ova funkcija može istegnuti tkivo hrskavice između nogu kako bi aktivirala regeneraciju kostiju, oslobodila tenziju mišića i ukočenosti.

 • Produžetak za listove

  Produžetak za listove

  Produžetak za listove se može podešavati u skladu sa visinom osobe. Maksimalna dužina produžetka iznosi 23cm pružajući tako celom telu masažu.

 • Podesivi jastuk za glavu

  Podesivi jastuk za glavu

  Ovakav dizajn ima mogućnost slobodnog podešavanja naslona do 20cm koji odgovara različitim visinama davajući pritom ekskluzivnu masažu glave.

 • Masaža nogu vazdušnim jastucima

  Masaža nogu vazdušnim jastucima

  Različiti oblici vazdušnih jastuka koje potpuno okružuju list, članak i stopalo donose Vam troduplo uživanje. Metoda pritiska, pauze i otpuštanja vazdušnog pritiska će Vam doneti savršen doživljaj komfora i harmonije.

 • Thai Sole Gua Sha Masaža

  Thai Sole Gua Sha Masaža

  Imitirajući dodir ruku sa unapređenom valjkastom tehnologijom može Vam obezbediti Gua Sha masažu poput profesionalnog masažera. Nežna masaža kao i postepeno jaka masaža vam bez presedana donose komfor i uživanje.

3D INTELIGENTNA MASAŽNA TEHNOLOGIJA

Ova masažna stolica poseduje veštačke trodimenzionalne masažne ruke kombinujući profesionalne veštine masera imitirajući neke od njegovih metoda: gnječenje, stiskanje, tapšanje, pritiskanje, gibanje i uvrtanje. Maksimalan prostor istezanja je 12cm, a maksimalan ugao je 78 stepeni što omogućava mehaničkim rukama da pružaju efektivnu masažu na vratnom delu, srednjem i donjem delu kičme što obične masažne stolice ne mogu da ponude.

a
DOMET MASAŽE LEĐA

Sveobuhvatna masaža leđa: veštačke masažne ruke mogu da se pomeraju gore-dole po ramenima, vratu, leđima i struku, automatski detektujući sve obline na telu. Širina može biti prilagođena automatski od 6-21cm, vertikalna putanja ka gore do 81cm i tako obuhvata celu pokrivenost leđa. Od Fengchi do Shengshu tačke.

 • Veštačke masažne ruke mogu efektno da zgrabe i gnječe mišiće ramena i tako brzo otklone umor.
 • Masažni kontakt blisko je pogodan grudnom košu, kao pri širenju grudi vežbama radi širenja grudnog koša.
 • Stereo masažni metod u kombinaciji sa kičmenom “8” krivom doprinosi da lumbarni pršljenovi budu glatkiji i ubrzo relaksirani.
Inovativna funkcija od 3 seta vazdušnih pumpi radi sinhronizovano i kontinuirano i na taj način snadbeva pogonskom snagom 92 vazdušna jastuka. Opuštajuća masaža i jak vazdušni pritisak su precizni i jedinstveni i pružaju vam uživanje u prijatnoj svežoj masaži.