Elegance

O PROIZVODU
Sa vodećom globalnom svetskom tehnologijom, Elegance masažna fotelja poseduje novu standardnu funkciju i funkcioniše kao inteligentni sistem masaže sa luksuznim stilom. Poseduje 79 vazdušnih kesa, 21 ventil, 8 trajnih magneta i 2 vazdušne pumpe.
Neto Težina: 130Kg
Bruto težina: 147Kg
Napon: 220-240V
Frekvencija: 50Hz
Snaga: 200W
Safety Design: Class I
GARANTNI ROK 5 GODINA
CENA: 3100 €
NAPOMENA: Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti preko računa po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
ROK ISPORUKE: do 90 dana uz obavezno avansno plaćanje od 30%
 • Masaža ruku

  Masaža ruku

  Sa 28 vazdušnih jastuka sa obe strane ruke, i fokusom na san li i neguan tačku na dlanu pod vazdušnim pritiskom doprinosi ritmičnom pulsiranju i stimulaciji tačaka. Na taj način se kompletno opuštaju ruke sve do prstiju.

 • Masaža zadnjice

  Masaža zadnjice

  Opremljena sa setom vazdušnih jastuka za masažu u potpunosti pokriva oblik zadnjice i vrši masažu butina. Naduvavanje i izduvavanje različitih vazdušnih jastuka i vibracije naizmenično mogu stimulisati Huanzhong i Changqiang tačke i vrše otklanjanje suvišnog sala.

 • INFRACRVENO GREJANJE

  INFRACRVENO GREJANJE

  Funkcija zadnjeg grejanja od 40°C – 50 °C ukloniće hladnoću i bol u vašim leđima. Emisija infracrvenog talasa podudara se sa talasnom dužinom ljudskog tela, tako da energija može biti apsorbovana u ljudskoj ćeliji, što aktivira ćelije i poboljšava metabolizam.

 • Masaža grudi i ramena

  Masaža grudi i ramena

  Sa 4 vazdušna jastuka na nadlakticama u kombinaciji sa inteligentnim masažnim ručicama, fokusiranih na jianliao i naoshu tačke, omogućava da vaše telo dobije dovoljno rastezanje.

 • PRILAGODLJIV JASTUK ZA GLAVU

  PRILAGODLJIV JASTUK ZA GLAVU

  Dizajn jastuka za glavu je prilagodljiv i može se podesiti 10cm u zavisnosti od vaše visine pružajući neverovatnu masažu glave.

 • Muzika

  Muzika

  Inovativna muzikoterapija odvešće vas u miran i opušten svet. Čuti i osećati u isto vreme pružiće vam sveže i nezaboravno iskustvo i efekat.

 • Istezanje struka

  Istezanje struka

  Ova kreativna funkcija bazirana na kiro koncepciji, može da proširi prostor između kičmenog dela i na taj način izbegava izbočine na kostima i pritisak hrskavice na nerve.

 • PRODUŽETAK ZA LISTOVE I GREJANJE KOLENA

  PRODUŽETAK ZA LISTOVE I GREJANJE KOLENA

  Dužina dela za listove se može produžiti do 23 cm u zavisnosti od visine ljudi. Sa sposobnošću grejanja kolena karbonskim vlaknima, ova masaža listova stimuliše akupunkturne tačke i potpomaže cirkulaciju krvi u nogama.

 • VEZIVNI NASLON ZA RUKE

  VEZIVNI NASLON ZA RUKE

  Naslon za ruke može automatski da klizi u odnosu na ugao donjeg dela. Kada stolica nije u prilagođenom položaju, mogu se masirati ruke i struk u normalnom položaju.

 • Thai Sole Gua Sha Masaža

  Thai Sole Gua Sha Masaža

  Prilagođeni ručni dodir sa unapređenom valjkastom tehnologijom može da zameni Guasha masažu. Fokus masaže je na Yongquan tački na tabanu. Bez obzira na nežnu neprekidnu masažu ali i postepeno jaku masažu pružiće izuzetan komfor i uživanje.

 • MASAŽA NOGU VAZDUŠNIM JASTUCIMA

  MASAŽA NOGU VAZDUŠNIM JASTUCIMA

  Različiti oblici masažnih jastuka skroz se obmotavaju oko nogu, zglobova i stopala masirajući aku tačke. Pritisak i otpuštanje interaktivnog vazduha pruža vam dobar osećaj i postizanje harmonije.

 • MAGNETNA TERAPIJA

  MAGNETNA TERAPIJA

  Magnetna terapija sa tačno pozicioniranim magnetima može da poboljša nisku ljudsku namagnetisanost, stimulišući reflektujuće tačke na listu.

3D INTELIGENTNA MASAŽNA TEHNOLOGIJA
Veštačke trodimenzionalne masažne ruke kombinuju profesionalnu masažnu sposobnost na masažne stolice realizujući multidimenzionalnu i stereo masažu. Veštačke masažne ruke imitiraju profesionalne metode masera i vrše sledeće masažne akcije: gnječenje, tapšanje, pritiskanje, uvrtanje i gibanje. Maksimalni istegljivi prostor je 12cm pa tako ove mehaničke ruke mogu da vrše efektivnu masažu na vratne pršljenove, kičmene pršljenove i lumbarni deo što uobičajene masažne stolice ne mogu da ponude.
DOMET MASAŽE LEĐA

Sveobuhvatna masaža leđa: veštačke masažne ruke mogu da se pomeraju gore-dole po ramenima, vratu, leđima i struku, automatski detektujući sve obline na telu. Širina može biti prilagođena automatski od 6-21cm, vertikalna putanja ka gore do 81cm i tako obuhvata celu pokrivenost leđa. Od Fengchi do Shengshu tačke.

 • Inteligentne masažne ruke mogu efektno da zgrabe i gnječe mišiće ramena i tako brzo otklone umor.
 • Masažni kontakt blisko je pogodan grudnom košu, kao pri širenju grudi vežbama radi širenja grudnog koša.
 • Stereo masažni metod u kombinaciji sa kičmenom “8” krivom doprinosi da lumbarni pršljenovi budu glatkiji i ubrzo relaksirani.
Inovativna funkcija sa 2 seta vazdušnih pumpi može da radi sinhronizovano i kontinuirano da snadbeva pogonskom snagom 79 vazdušnih jastuka. Opuštajuća masaža i jak vazdušni pritisak su precizni i jedinstveni i pružaju vam uživanje u prijatnoj, svežoj masaži.