O nama

Aviff Massage

Suočavanje sa stresom, neraspoloženje, napetost, bolovi u mišićima, su samo neki od užasnih posledica sa kojima živimo. Na žalost, sami smo svedoci koliko je u savremenom načinu života teško pronaći malo vremena za sebe. U cilju stabilnosti našeg fizičkog i mentalnog zdravlja, masaža je svakako jedan od najbojih i najefikasnijih načina za opuštanje. Nudimo Vam potpuno novu dimenziju relaksacije u Vašem domu, jedinstven izbor visoko kvalitetnih fotelja sa vodećom 3D masažnom tehnologijom, masažnih kreveta, i ručnih masažera.
U ponudi imamo i profesionalne komercijalne masažne fotelje Royal rent sa akceptorima na papirni i kovani novac. Kao apsolutni hit u svetu, masovno se koriste u svetu po aerodromima, tržnim centrima i benzinskim pumpama, i prevashodno su namenjene da korisniku skrate vreme čekanja ili da se korisnik odmori od višečasovnog putovanja kolima ili pešačenja po tržnom centru.
Idealna prilika da pokrenete sopstveni biznis potvrđuje i činjenica da od 2013 godine pa sve do danas poslujemo na preko četrdeset lokacija, u zemlji i regionu.
Saznajte više