Professional

O PROIZVODU
Professional masažna fotelja prati vodeće svetske tehnološke trendove, uspostavljajući novi nivo masažnih fotelja. Sa ukupno 53 vazdušne kese, 16 električnih ventila, 8 trajnih magneta i 2 vazdušne pumpe, je ono po čemu se izdvaja u ovoj industriji.
Neto težina: 110kg
Bruto težina: 128kg
Napon: 220-240V
Frekvencija: 50Hz
Snaga: 180W
Sigurnosna konstrukcija: Class I
GARANTNI ROK 5 GODINA
CENA: 2900 €
NAPOMENA: Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti preko računa po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.
ROK ISPORUKE: do 90 dana uz obavezno avansno plaćanje od 30%
 • Masaža ruku

  Masaža ruku

  Sa 8 vazdušnih jastuka sa obe strane ruke, i fokusom na san li i neguan tačku na dlanu pod vazdušnim pritiskom doprinosi ritmičnom pulsiranju i stimulaciji tačaka. Na taj način se kompletno opuštaju ruke sve do prstiju. Masaža zadnjice vazdušnim jastucima.

 • Gibanje kukova

  Gibanje kukova

  8 načina okretanja jastučastog sedišta dovodi do talasanja ljudskog tela kao pri masaži kod profesionalnih masera što zadržava balans, efikasno oslobađa pritisak u karlici, ukočenost mišića zadnjice, kanala i akutačaka nogu i tako dovodi do pravilnog držanja.

 • Uvrtanje donjeg dela leđa i struka

  Uvrtanje donjeg dela leđa i struka

  Punjenje i oslobađanje vazdušnih jastuka na leđima dovodi do okretanja struka levo i desno. Ovaj pokret namešta kičmu i na taj način vrlo efektivno otklanja ukočenost.

 • Masaža grudi i ramena

  Masaža grudi i ramena

  Sa 4 vazdušna jastuka na nadlakticama u kombinaciji sa inteligentnim masažnim ručicama, fokusiranih na jianliao i naoshu tačke, omogućava da vaše telo dobije dovoljno rastezanje.

 • PRILAGODLJIV JASTUK ZA GLAVU

  PRILAGODLJIV JASTUK ZA GLAVU

  Dizajn jastuka za glavu je prilagodljiv i može se podesiti 10cm u zavisnosti od vaše visine pružajući neverovatnu masažu glave.

 • Fleksibilan deo za nadlaktice

  Fleksibilan deo za nadlaktice

  Deo za nadlaktice može da se pomera gore - dole u opsegu od 20cm i pod maximalnim uglom od 60 stepeni i na taj način se može prilagoditi različitim visinama.

 • Istezanje struka

  Istezanje struka

  Ova funkcija je bazirana na chiro konceptu. Ona može proširiti prostor između pršljenova kako bi se izbegla pojava koštanih izraslina i pritisak hrskavice na nerve. Na ovaj način se mogu rešiti problemi ukočenosti mišića.

 • Maksimalno ispružene noge

  Maksimalno ispružene noge

  Produžetak za listove se može podešavati u skladu sa visinom osobe. Maksimalna dužina produžetka iznosi 23cm pružajući tako celom telu masažu.

 • LED svetlo i pokretni naslon za ruku

  LED svetlo i pokretni naslon za ruku

  Naslon za ruku sa plavim LED svetlima može slobodno da klizi prema uglu u kom se nalaze leđa. U prilagodljivom položaju koristi prirodan položaj za masažu ruku i ručnih zglobova.

 • THAI SOLE MASAŽA

  THAI SOLE MASAŽA

  Imitirajući dodir ruku sa unapređenom valjkastom tehnologijom vam može obezbediti Gua Sha masažu poput profesionalnog masažera. Oba, nežna masaža kao i postepeno jaka masaža vam bez presedana donose komfor i uživanje.

 • Masaža nogu vazdušnim jastucima

  Masaža nogu vazdušnim jastucima

  Različiti oblici vazdušnih kesa koje potpuno okružuju list, članak i stopalo donose vam troduplo uživanje. Metoda pritiska, pauze i otpuštanja vazdušnog pritiska će vam doneti savršen doživljaj komfora i harmonije.

 • MAGNETNA TERAPIJA

  MAGNETNA TERAPIJA

  Magnetna terapija sa tačno pozicioniranim magnetima može da poboljša nisku ljudsku namagnetisanost, stimulišući reflektujuće tačke na listu.

Inovativna funkcija od 2 seta vazdušnih pumpi može da radi sinhronizovano i kontinuirano da snadbeva pogonskom snagom sva 53 vazdušna jastuka. Opuštajuća masaža i jak vazdušni pritisak su precizni i jedinstveni i pružaju vam uživanje u prijatnoj svežoj masaži.